تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
مجله دلتا

مجله دلتا

همه چیز در مورد همه چیز

بعد از خاموشی خورشید چه اتفاقی برای زمین می‌افتد؟

اگر روزی خورشید ناگهان خاموش شود (البته از نظر فیزیکی غیرممکن است) ما انسان‌ها و سایر شکل‌های حیات تا کی می‌توانیم به زندگی خود روی این سیاره بدون خورشید ادامه دهیم؟

همان‌طور که اگر یک لیوان چای داغ را داخل یخچال بگذارید، فورا سرد نخواهد شد؛ در صورتی‌که روزی خورشید خیلی ساده خاموش شود (اتفاقی که البته از نظر فیزیکی غیرممکن است)، زمین نیز برای چند میلیون سال (حداقل در مقایسه با فضای پیرامون خود) گرم باقی خواهد ماند. اما ما که ساکنان سطح زمین هستیم، این سرما را بسیار زودتر از چنین زمانی حس خواهیم کرد. در این مطلب از مجله دلتا درباره اثرات خاموشی خورشید بر ادامه حیات روی زمین می‌پردازیم.

بعد از خاموشی خورشید چه اتفاقی برای زمین می‌افتد؟

اگر به دانستنی های علم ستاره‌شناسی علاقمند باشید حتما سرنوشت ستاره‌ خورشید و زمین برای شما جالب است.

اگر روزی خورشید خاموش شود، تنها طی یک هفته دمای سطح زمین به زیر صفر درجه سلسیوس افت خواهد کرد و ظرف مدت یک سال، دمای سطحی زمین به ۱۰۰- درجه سلسیوس خواهد رسید. لایه‌های سطحی اقیانوس‌ها یخ خواهد زد، اما در کنایه‌ای ظریف؛ همین یخ سطحی همانند عایقی برای آب‌های عمیق عمل می‌کند و برای مدت صدها هزار سال مانع از یخ بستن کل اقیانوس می‌شود. میلیون‌ها سال پس از آن، سیاره ما به وضعیتی پایدار با دمای ۲۴۰- سلسیوس خواهد رسید. به گفته دیوید استیونسن، استاد علوم سیاره‌ای موسسه فناوری کالیفرنیا (کلتک)، در این دما تابش حرارتی هسته زمین با حرارتی که توسط زمین به درون فضا تابانده می‌شود برابر می‌شود.

اگرچه برخی از میکروارگانیزم‌هایی که در پوسته زمین زندگی می‌کنند به حیات خود ادامه خواهند داد، اما بخش اعظم حیات تنها چند صباحی پس از خاموشی خورشید زنده خواهند ماند. فوتوسنتز بی‌درنگ متوقف خواهد شد و اغلب گیاهان تنها ظرف چند هفته خواهند مرد. با این وجود، درختان بزرگ‌تر به لطف متابولیسم کند و ذخیره شکر قابل توجه‌شان، می‌توانند تا چند دهه به حیات خود ادامه دهند. اگرچه با از بین رفتن قاعده هرم غذایی، اکثر حیوانات به سرعت از بین خواهند رفت؛ اما لاشه‌خواران حداقل تا زمانی که سرما آن‌ها را از پای در نیاورده است، می‌توانند با تغذیه از بقایای مردگان به زندگی خود ادامه دهند.

انسان‌ها می‌توانند با زندگی درون زیردریایی‌ها در عمیق‌ترین و گرم‌ترین بخش‌های اقیانوس به حیات خود ادامه دهند؛ اما گزینه جذاب‌تر می‌تواند اقامت در سکونت‌گاه‌هایی باشد که از حرارت زمین یا انرژی هسته‌ای نیرو می‌گیرند. یکی از مکان های مناسب برای زندگی در آن روزگار ایسلند خواهد بود. مردم این جزیره در حال حاضر نیز حرارت ۸۷ درصد از خانه‌های خود را با استفاده از انرژی زمین‌گرمایی تامین می‌کنند. به گفته اریک بلاکمن، استاد اخترشناسی دانشگاه روچستر، انسان می‌تواند برای صدها سال به بهره‌برداری از گرمای آتشفشانی ادامه دهد.

پیشنهاد مطالعه: در مجله دانستنی دلتا مطلب «کشف یک ابرزمین در کهکشان راه‌شیری» را بخوانید.

همچنین بخوانید:

چهار سناریوی پایان جهان

زمین به‌تازگی سریع‌تر به دور خودش می‌چرخد

کهکشانی در حال مرگ!

ستاره‌ جدید در کهکشان راه‌شیری

بزرگترین دره منظومه شمسی

 

با مجله دانستنی دلتا همراه باشید

موضوع :
برچسب ها : مجله دلتا,مجله دانستنی,زمین,خورشید,خاموشی ,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در يکشنبه 5 بهمن 1399ساعت 15:33 توسط مجله دلتا | تعداد بازديد : 67 | |

تاثیر نور خورشید در کاهش ابتلا به سرطان سینه!

نتایج تحقیقات جدید نشان داده است که قرار گرفتن در نور خورشید ابتلا به سرطان سینه را کاهش داده و از انتشار سلول‌های سرطانی جلوگیری می‌کند.

تاثیر نور خورشید در کاهش ابتلا به سرطان سینه!

داشتن رژیم غذایی سرشار از ویتامین D و قرار گرفتن در معرض نور خورشید، می‌تواند خطر ابتلا به سرطان سینه را تا ۴۳ درصد کاهش دهد. یک تحقیق جدید که روی ۷۰ هزار زن در طول ۱۰ سال انجام شده است، نشان داد رژیم غذایی سرشار از ویتامین D به تنهایی برای مبارزه با سرطان سینه کافی نیست و قرار گرفتن در معرض نور خورشید نیز برای تکمیل این اثر کاملاً لازم است. تحقیقات آزمایشگاهی نشان می‌دهد ویتامین D دارای خواص ضد سرطان زیادی است که سرعت انتشار سلول‌های سرطانی را نیز کاهش می‌دهد. در این نوشته از مجله دلتا با تاثیر نور خورشید در سرطان سینه همراه ما باشید.

 

تاثیر نور در کاهش ابتلا به سرطان سینه

نور خورشید و کاهش ابتلا به سرطان سینه

محققان مرکز تحقیقات سلامت عمومی در فرانسه، زندگی ۶۷ هزار و ۷۲۱ زن بین ۴۱ تا ۷۲ سال را به مدت یک دهه بررسی کردند تا میزان ابتلا به سرطان سینه و عوامل موثر در این زمینه را در این گروه بسنجند. محققان متوجه شدند نزدیک به ۴۵ درصد مردم ویتامین D مورد نیاز خود را از ماهی و غذاهای دریایی، ۱۶ درصد از تخم مرغ، ۱۱ درصد از محصولات لبنی، ۱۰ درصد از روغن‌ها و مارگارین و ۶ درصد نیز از انواع کیک‌ها به دست می‌آورند. نکته جالب این بود که افرادی که بیش‌تر از بقیه در معرض نور خورشید بودند، نزدیک به ۱۰ درصد کم‌تر از زنان دیگر به سرطان سینه دچار شدند.

دانشمندان دانشگاه سن‌دیگو در مقاله‌ای که در Breast Journal منتشر شده، نشان داده‌اند میزان تاثیر نور خورشید در کاهش ابتلا به سرطان سینه در کشورهایی که مردم آن‌ها در معرض سطوح بالایی از اشعه ماوراء بنفش و اشعه خورشید قرار دارند، کمتر از کشورهایی است که اشعه فرا‌‌بنفش در آن‌ها کم است.
دانشمندان، همچنین متوجه شدند بیش‌ترین تاثیر، زمانی حاصل می‌شود که هر فرد به طور همزمان ویتامین D مورد نیاز خود را از منابع غذایی فراهم کند و در عین حال به اندازه کافی از نور خورشید استفاده کند. در این حالت، خطر ابتلا به سرطان سینه بین ۳۲ تا ۴۳ درصد کاهش پیدا می‌کند.

 

پیشنهاد مطالعه: مطلب اصلی‌ترین عامل بروز سرطان پوست!  را در مجله دلتا بخوانید.

 

با مجله دانستنی دلتا همراه باشید

موضوع :
برچسب ها : مجله دلتا,مجله دانستنی,خورشید,سرطان ,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در يکشنبه 8 فروردين 1400ساعت 13:09 توسط مجله دلتا | تعداد بازديد : 55 | |


صفحه قبل 1 صفحه بعد