تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
درمان دیسک گردن در خانه!

مجله دلتا

همه چیز در مورد همه چیز

درمان دیسک گردن در خانه!

درمان دیسک گردن در خانه امکان‌پذیر است؛ بگذارید این گونه بگوییم که اگر دیسک گردن شما خفیف باشد، می‌توانید بدون جراحی آن را درمان کنید؛ چگونه؟ با مجله سلامتی دلتا همراه باشید.
درمان-دیسک-گردن

بعد از مشکل کمر درد، سیاتیک، دیسک کمر و آرتروز حالا نوبت به دیسک گردن می‌رسد. درواقع گردن ما هم مثل ستون فقرات مهره هایی دارد که ممکن است گاهی بر اثر فعالیت زیاد یا ضربه خارجی دچار آسیب جدی شود که معمولا به آن مشکل بیرون‌زدگی یا فتق می‌گویند. نگران نباشید؛ این بیماری قابل درمان است؛ آیا درمان دیسک گردن در خانه امکان‌پذیر است؟ با مجله دلتا همراه باشید.

درمان دیسک گردن

دیسک گردن چیست؟ 

فاصله افتادن بین مهره های گردنی با درد فراوان همراه است که باعث بیماری های مختلف از جمله دیسک گردن و آرتروز می‌شود. در فرایند این بیماری، ماده غضروفی بین مهره های گردنی جلو می‌آید و باعث فشار روی اعصاب گردن می‌شود؛ درنتیجه واکنش التهابی بسیار شدیدی ایجاد می‌کند که به آن دیسک گردن می‌گویند. شایع‌ترین محل برای بیرون‌زدگی دیسک گردن در مهره های شماره ۵، ۶ و ۷ است.

فتق دیسک گردن ( پارگی فتق ) 

فتق (بیرون زدگی) دیسک گردن زمانی اتفاق می‌افتد که ماده ژله مانند در مرکز دیسک گردن ضعیف و شکننده شده باشد و از دیواره سخت خارجی بیرون بزند؛ این بیماری در افراد بین ۳۰ تا ۶۰ سال بسیار شایع است. فتق دیسک گردن بر عصب ستون فقرات اثر می‌گذارد که باعث ایجاد درد گردن یا بازو یا سوزن سوزن شدن این نواحی می‌شود؛ معمولا این مشکل با جراحی بر طرف می‌شود.

درمان دیسک گردن

علائم دیسک گردن 

به طور قطع، بیرون‌زدگی مهره های گردن با درد همراه است؛ از شایع ترین علائم دیسک گردن، درد و سفتی در ناحیه گردن است. فشار و آسیب وارد شده به عصب نخاع باعث ایجاد درد در ناحیه گردن، شانه و بازو ها می‌شود، نوعی التهاب و بی‌حسی مقطعی!

علت دیسک گردن 

بسیاری از پارگی های دیسک گردن به دلیل جراحت، حوادث رانندگی، ورزش های سنگین و فشار و ضربه به مهره های گردن ایجاد می‌شوند. جالب است بدانید که این بیماری در میان سالمندان به دلیل کاهش حجم آب دیسک شیوع بیشتری دارد البته اضافه وزن و سیگار کشیدن هم در تشدید این بیماری و آسیب های نخاعی بی‌تأثیر نیست.

تشخیص دیسک گردن 

فاصله افتادن بین مهره های گردن معمولا با آزمایش و تصویربرداری از قبیل ایکس-ری، ام آر آی و سی تی اسکن مشخص می‌شود که می‌تواند به پزشک شما کمک کند تا رشته های نخاعی شما را ببیند و منبع درد گردن‌تان را مشخص کند.

دیسک گردن

درمان دیسک گردن 

آیا دیسک گردن خوب می‌شود؟ برای درمان دیسک گردن راه های زیادی وجود دارد؛ از درمان های شیمیایی گرفته تا درمان های گیاهی، دارویی، تغذیه و ورزش های مفید! البته همه چیز به وضعیت بیماری و مهره های گردن شما مربوط است؛ مثلا ممکن است پزشک در موارد حاد، جراحی دیسک گردن را به شما پیشنهاد کند.

درمان دیسک گردن در بیشتر بیماران نزدیک به چهار تا شش هفته طول می‌کشد؛ جراحی دیسک گردن برای موارد نادر و حاد توصیه می‌شود که چیزی نزدیک به ۵ درصد افراد بیمار را در بر می‌گیرد.

  • درمان دیسک گردن با دارو

دارو های مناسب برای درمان این بیماری شامل دارو های ضد التهابی غیر استروئیدی مثل (  ایبوپروفن، ناپروکسن یا استامینوفن ) برای کاهش تورم، رفع اسپاسم ماهیچه یا از بین رفتن درد هستند.

  • جراحی و عمل دیسک گردن ( درمان قطعی دیسک گردن )

جراحی ستون فقرات گردن ممکن است زمانی پیشنهاد شود که درد و علائم در طول درمان غیر جراحی به طور چشمگیری شدید شوند. اگر فتق دیسک اتفاق افتاده باشد، ممکن است جراحی ضرورت پیدا کند.

  • گردنبند طبی

این گردنبند‌ ها حرکات گردن را کمی محدود می‌کنند و به عضلات آن اجازه می‌دهند تا مدتی استراحت کنند و این مسئله باعث می‌شود تا فشار به ریشه ‌های عصبی کمتر شود.

  • فیزیوتراپی

نرمش های طبی در فیزیوتراپی باعث انعطاف بیشتر گردن و تقویت عضلات آن می‌شود که به رفع دیسک گردن یا کاهش درد و التهاب ناشی از آن کمک زیادی می‌کند.

درمان دیسک گردن

  • ورزش دیسک گردن

درمان دیسک کمر با ورزش هم امکان‌پذیر است. برای تقویت عضلات گردن در کنار تغذیه، رژیم غذایی مناسب و راهکار های درمانی دیگر می‌توانید انواع حرکات ورزشی ( نرمش دیسک گردن ) را هم انجام دهید، ورزش های مناسب برای دیسک گردن می‌توانند باعث انعطاف بیشتر عضلات گردن شوند، از جمله این ورزش ها:

  1. فلکسور های عمقی گردن

برای انجام دادن این حرکت، همان طور که گردنبند طبی را بسته‌اید، سرتان را صاف نگه دارید و چانه را رو به داخل جمع و این موقعیت را حفظ کنید و سر را به آرامی ده بار پایین ببرید؛ سپس عضلات گردن را شل کنید و به حالت عادی باز گردید.

  1. موبیلیزاسیون عصب میانی

بازو را تا ارتفاع شانه بالا ببرید. ابتدا آرنج را خم کنید، سپس به آرامی آن را به گونه‌ای صاف کنید که کف دست رو به دیوار باشد. برای افزایش کشش می‌توانید سرتان را به سمت دیگر خم کنید، ۵ ثانیه در این حالت بمانید، عضلات گردن را شل کنید؛ این حرکت ورزشی را تا چهار بار انجام دهید.

  1. امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
    + نوشته شده در سه شنبه 10 دی 1398ساعت 14:31 توسط مجله دلتا | تعداد بازديد : 32 | |